TÜBİTAK MAM AR-GE Enstitüleri ve Güncel Araştırma Konuları Konferansı

13 Kas 2019 Çarşamba 14:19

TÜBİTAK MARMARA ARAŞTIRMA MERKEZİ Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN, İstanbul Rumeli Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı’nın davetlisi olarak 13 Kasım 2019 Çarşamba Günü Saat 14 00'te Üniversitemiz Akın Akkan Konferans Salonunda "TÜBİTAK MAM AR-GE Enstitüleri ve Güncel Araştırma Konuları" isimli bir konferans vermiştir.

Konferansı İstanbul Rumeli Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüseyin Afşin BALCI, Rektör Prof. Dr. Hazım Tamer TODURKA, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Mucip GÖKÇEN ve Prof. Dr. Mustafa KARA ile Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr.-Ing. Ahmet CAN ve Üniversitemizin diğer akademik Birimleri üst düzey yöneticileri, Öğretim Elemanları ile Öğrenciler ilgi ile izlemişlerdir.

Türkiye'mizin, Üniversitelerimizin ve Öğretim üyelerinin ürettikleri bilgi ile değerlendirip bilimsel sıralamaya girdiği günümüzde Türkiye’mizin gözbebeği TÜBİTAK  üst düzey yöneticisi Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN’ın konferansında vurguladığı konular ve öncelikli AR-GE konularındaki düşünceleri, Üniversitemizde beğeni ile karşılanmıştır, değerli öğretim elemanlarımızda ve geleceğimiz öğrencilerimizde sinerji oluşturmuştur.

Konferans sonunda, yoğun mesaisi içinde zaman ayırıp İstanbul Rumeli Üniversitesine gelerek konferans veren TÜBİTAK MAM Başkanı sayın Prof. Dr. İbrahim KILIÇASLAN’a davet sahibi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr.-Ing. Ahmet CAN tarafından Teşekkür Plaketi takdim edilmiştir.