Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir ALBAYRAK’dan Rektörümüz Prof.Dr. Tamer DODURKA’ya ziyaret

16 Ağu 2019 Cuma 07:49

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın ALBAYRAK, Prof.Dr. DODURKA’ya, rektörlüğe atanmasından dolayı tebrik ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerini iletti.  Üniversitemiz ve bölümleri hakkında bilgi alan Sayın ALBAYRAK, her geçen gün Rumeli Üniversitesinin adını daha sık duyduklarını ve bölgemizdeki tüm üniversiteler gibi Rumeli Üniversitesinin de gelişimini memnuniyetle izlediklerini ifade etti. Rektörümüz Prof.Dr. DODURKA ise bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Üniversitedeki araştırmalardan ve özellikle Rumeli Üniversitesi Küresel Politikalar Araştırma Merkezinin yerel yönetimler ve göç üzerine yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Sayın Kadir ALBAYRAK, Rektörümüze başarılar dileyerek üniversitemizden ayrıldı.