Rumeli Üniversitesi Harvard Üniversitesi J.B Martin Conference Centre' da

02 Eyl 2019 Pazartesi 19:24

Harvard Üniversitesi J.B Martin Conference Centre' da 15 - 16 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenen "12th International Academic Conference on Multidisciplinary Studies and Education (ICMSE) 2019 Boston" isimli konferansa üniversitemizi temsilen Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Halil DemirDetermination of Gender Perceptions of Academicians “An Application in Vocational School of Health Services” isimli çalışmasıyla katılım sağlamıştır. Sri Lanka’dan Hindistan’a, Tayvan’dan Tunus’a kadar birçok farklı ülkelerden gelen Öğretim Üyelerinin katılımıyla gerçekleşen konferans, Harvard  Üniversitesi ve Boston Üniversitesi öğretim üyelerinin moderatörlüğüyle katılımcılara sertifikalar takdim edilerek ve sonrasında da Harvard Üniversitesinin Cambridge' de bulunan Kampüsü Harvard öğrencilerinin rehberliğiyle gerçekleşen üniversite turu ile son  buldu.