Rektörümüzün Bahar Yarıyılı Tebriği

05 Şub 2019 Salı 15:11

İstanbul Rumeli Üniversitesinin Değerli Akademisyenleri ve Sevgili Öğrencilerim,

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Günden güne büyüyen, genç ve dinamik Üniversitemiz bu yarıyılda da öğrencisiyle ve akademisyeniyle kaynaşmış halde, çeşitli yeniliklere ve birbirinden değerli etkinliklere imza atıp, barındırdığı Rumeli felsefesi ve anlayışı sayesinde Anadolu ve Avrupa kültürü arasında bilimsel olduğu kadar kültürel bir köprü oluşturma görevine tüm gücüyle devam edecektir.

İnsan ile vatan sevgisi ve bayrak aşkıyla donanmış olan Rumeli anlayışı, bilimin en büyük güç olduğu gerçeğine inanarak çağdaşlaşma hedefindeki yolumuza ışık tutmaktadır. Bu ışık çerçevesinde bu yarıyılda da, öğrencilerimizi en iyi şekilde eğiterek ülkemize donanımlı, nitelikli ve milli değerlerine sahip çıkan meslek insanları kazandırma hedefimize bir adım daha yaklaşmış olacağız. Bu duygular içerisinde hepinize, başarılarınızın değerlerle taçlandığı, ülkemize hizmet etme yolunda önemli bir adım atmakla gururlanacağınız başarılı ve huzurlu bir akademik yarıyıl diliyorum.