Rektör Yardımcımız Sn. Prof. Dr. Oğuz Özyaral Özel Mesleki Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.

09 Oca 2020 Perşembe 13:55

Rektör Yardımcımız  Sn. Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Türk Dünyası Araştırmaları Kulüp Başkanımız Levent Camcı ve Silivri Belediyesi Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte Engelsiz bir eğitim hayatı sürdüren Seymen Köyü Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Mesleki Eğitim Merkezini ziyarette bulundu. ÖZYARAL öğrencilerin yapmış olduğu örgü, resim ve birbirinden güzel diğer eserleri inceledi. Engelsiz Öğrenciler ile samimi dakikalar geçiren ÖZYARAL eğitim merkezi ziyareti sonunda Eğitim Merkezi Müdürü, Kıymetli Öğretmenleri ve Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte istişare toplantısı gerçekleştirdi.Toplantı sonunda herkesin bu okulu ziyaret etmesi gerektiğini ve eğitim merkezi öğrencilerinin daha çok destek görmesi gerektigini ardından Silivri Belediyesi Kent Konseyi' nin ve  İstanbul Rumeli Üniversitesinin her türlü yanlarında olduğunu belirtti. Kent Konseyi Engelsiz Meclisi, Gençlik Meclisi ve Rumeli Üniversitesi ögrencilerininde desteğe hazır olduğunu bildirdi. Engelleri kaldıran eğitim merkezi müdürüne teşekkürlerini sundu.