RADYOLOJİ VE RADYOTERAPİ GÜNCEL GELİŞMELER SEMİNERİ DÜZENLENDİ!

27 Ara 2018 Perşembe 16:06

İstanbul Rumeli Üniversitesi gerçekleştirdiği seminerlerle öğrencilere katkı sağlamaya devam ediyor. Türk Medikal Radyoteknoloji Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Barış Cavlı katılımıyla düzenlenen  "Radyoloji ve Radyoterapide Güncel Gelişmeler" semineri öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Radyoterapi programı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen seminerde interaktif etkinlikte radyasyondan korunma ve iş güvenliği, mezun istihdamı, teknikerlerin güncel sorunları, radyoloji ve radyoterapi alanlarında lisans ve lisansüstü eğitim ihtiyaçları ile bu konuda yapılan çalışmalar anlatıldı. İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileriyle tanışan ve deneyimlerini paylaşan Barış Cavlı öğrencilere geleceğe hazırlama konusunda motive edici bilgiler paylaştı.

Seminerin sonunda İstanbul Rumeli Üniversitesi Genel Sekreteri Muhammed Suat Uzun tarafından Barış Cavlı’ya katılımından ve katkılarından dolayı teşekkür plaketi sunuldu.