İstanbul Rumeli Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü tarafından “Profesyonel Bıçak Eğitimi” semineri Pirge Akademi Kurumsal Eğitim Uzmanı Fırat Erbil’in katılımlarıyla Mehmet Balcı Yerleşkemizde gerçekleştirildi.
Seminer, Fırat Erbil’in Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerine meslek hayatları boyunca kullanacakları bıçakların türlerini ve işlevlerini ayrıntılı bir şekilde uygulamalı olarak anlatmasıyla başladı. Öğrenciler, mutfak dünyasında “enstrümanları” olarak kabul edilen şef bıçaklarını tanıma ve doğru kullanım becerilerini geliştirme fırsatı buldular.
Seminer sonunda Erbil, öğrencilerin bilgi seviyelerini değerlendirmek için çeşitli sorular yöneltti ve başarılı olanlara şef bıçağı armağan etti.