İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri MUGAFED-2019 Yarışması'nda ödüle doymadı.

21 Eki 2019 Pazartesi 05:41


Mutfak Sanatları ve Gastronomi Federasyonu tarafından düzenlenen 3.’üncü Uluslararası İstanbul Kültür Ve Tat Festivali’ne katılan öğrenciler, hünerlerini sergiledi. 

18-20 Ekim tarihleri arasında Pendik’te düzenlenen Uluslararası İstanbul Kültür Ve Tat Festival’ine katılan öğrenciler Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini en iyi şekilde sergilemek için yarıştılar. Yarışma sonunda iki farklı kategoride dört ödül alan İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencileri yaptıkları yemek ve tatlılarla jüri üyeleri lezzet şöleni yaşattılar.

Ayşe Gültekin, Duygu Arduç, Dilara Kayman kuru antep dolması, vişne soslu istiridye mantarlı kuzu sarma ve armut özlü kaymaklı cheese-cake ile yılın en iyi Batuhan Saika, Ayşenur Karabulut brokoli çorbası, Ispanak yatağında ızgara somon ve tahin soslu kabak tatlısı ile yılın en iyi üniversite ekibi kategorisinde birincilik kupası ve altın madalyayı, Onurcan Şen, Şahin Mazlum Gönüllü, Atahan Demir avakado soslu füme balık, mantar soslu lokum bonfile ve bal kabaklı cheescake ile pratik ekip kategorisinde gümüş madalyayı, Zeynep Duyce Atik, Rabianur Azman, Güray Taşkın ise spesiyal soslu mücver, iki peynirli deniz ürünleri ve kaymaklı kramalize incir tatlısı ile de pratik ekip kategorisinde gümüş madalyayı almayı hak ettiler. 

Designneuro