İstanbul Rumeli Üniversitesi Kurucusu Mehmet Balcı Özel Törenle Anıldı.

25 Kas 2019 Pazartesi 09:01

Geleceğine sahip bir nesli yetiştirerek ailesine, topluma ve ülkesine faydalı bireyler olması için emek sarf eden İstanbul Rumeli Üniversitesi kurucusu Mehmet Balcı, Öğretmenler Günü’ nde özel törenle anıldı.

Öğrencilerin ve akademisyenlerin katılımıyla gerçekleşen tören de duygusal anlar yaşandı. Tören Mehmet Balcı’nın “Sadece eğitim veren değil üreten, dünyayı takip eden, yaşayan bir üniversite başarılı bireyler yetiştirir” söylemiyle başladı. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. H.Tamer Dodurka, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Özyaral, Prof. Dr. Beyhan Bolak Hisarlıgil, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Özmen ve öğrenciler adına Levent Camcı günün anlam ve önemini belirten konuşmalarını gerçekleştirdiler. Program, Atatürk Oratoryosu, Mehmet Balcı’ nın anısına hazırlanan özel video gösterimi, şiir dinletisi, dans gösterisinin ardından sona erdi.