Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinden Titanic Port Bakırköy Ziyareti

29 Kas 2019 Cuma 07:32

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrenci ve akademisyenlerinin katılımı ile ülkemiz girişimcileri tarafından kurulmuş ve hızla büyümekte olan Türkiye ve Avrupa'da Titanic Hotels grubuna ait  13 büyük ölçekli  otelden biri olan Titanic Port Bakırköy'de Titanic Hotels İstanbul İnsan Kaynakları Bölge Müdürü Fatih BAYCAN ve ekip arkadaşları tarafından öğrencilerimize yönelik gruba ait otelleri, çalışma koşullarını, işe alımlarda dikkat ettikleri kriterleri, çalışanlarına sundukları imkanları ve Titanic Hotels grubunun vizyon ve misyonlarını da kapsayan bir sunum gerçekleştirildi. Sunumun ardından öğrencilerimize otel mutfak alanları ve restaurantlarının tanıtımı yapıldı.

Bu vesile ile öğrencilerimiz sektörün dinamikleri hakkında bilgi ve tecrübe edinme fırsatı bulmuş oldu.