Economie - Inovatie,Comunicare Universitara - 13th International Symposıum Workshop Remem

22 Eyl 2020 Salı 10:42

LİDERLİK VE EĞİTİM YÖNETİMİ

Fen Fakültesi, Ekonomi Bölümü, Baia Mare Kuzey Üniversitesi’nin bir parçasıdır. Fakülte sadece yüksek kaliteli eğitim ve mesleki gelişimi sağlamakla kalmaz, aynı zamanda ilgi alanlarına yönelik araştırma faaliyetlerini yürütmeye ve sonuçlarını yayınlamaya odaklanır.

Romanya Eğitim ve Bilimsel Araştırma Bakanı ve EICU (Ekonomi – Yenilik – İletişim – Üniversiteler) grup Araştırma Merkezi’nin bilimsel otoritesi tarafından EICU dergisi periyodik olarak yayınlanır.

Adı geçen dergi, fakülte tarafından yürütülen araştırma sonuçlarının görünürlüğünün artmasına katkıda bulunur ve ayrıca işbirliği kapasitelerine ve bilimsel ilgi alanlarına vurgu yapar.

Dergi, ayrıca İtalya, Slovakya, Litvanya, Türkiye, Macaristan, Yunanistan, Bulgaristan, Avusturya, Polonya vb. ülkelerdeki kütüphanelere ödünç verme sistemi kullanılarak gönderilmektedir.

Dergi, başka bilimsel gösterilerde veya başka dergilerde ülkemizden veya yurtdışından daha önce yayınlanmamış makaleleri yayınlamaktadır.

Gönderilen tüm makaleler bilimsel kapsamlı bir inceleme sürecinden geçer. Araştırma hibelerinin veya araştırma-geliştirme projelerinin sonucu olarak sunulan yayın makaleleri de kabul edilmektedir.

Dergi, abone olarak veya sipariş vererek satın alınabilinir.

(The Faculty of Sciences, Department of Economics  is part of the North University of Baia Mare. The faculty does not only provide high quality education and professional development, but it also focuses on running research activities of high interest and publishing its results.

The EICU (Economy - Innovation - Communication - Universities) magazine is periodically published by the scientific authority of the Minister of Education and Scientific Research Romania and EICU group Research Centre.

The above mentioned magazine contributes to enlarging the visibility of the research results carried out by the faculty and it also puts an emphasis on the collaboration capacities and scientific interests.

Due to the inter-library loan system, the magazine is also sent to various libraries in Italy, Slovakia, Lithuania, Turkey, Hungary, Greece, Bulgaria, Austria, Poland etc.

The magazine publishes only papers which have not been previously published in other scientific demonstrations or in other magazines from our country or abroad.

All submitted papers undergo a scientific thorough review process. There are also accepted for publication papers which serve as results from research grants or research-and-development projects.

The magazine can be purchased by either subscribing to it or by ordering it.)