Dr. Öğr. Üyesi Sinem Yüksel ÇENDEK Deneme Dersi verdi.

04 Eki 2019 Cuma 09:15

Üniversitemiz İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Sinem YÜKSEL ÇENDEK , üniversitemizin bir geleneği olan “Dr.Öğr.Üyesi Deneme Dersi” ni başarıyla verdi. Akın Akkan Konferans salonunda gerçekleşen “Avrupa Birliği Türkiye İlişkileri” konulu ders sunumu ve paylaşımı ile kürsüdeydi. 1985 doğumlu Sinem YÜKSEL ÇENDEK  doktora eğitimini “Avrupa Birliği Ortak Dış ve Güvenlik Politikasının Feminist Açıdan Analizi” konusunda başarıyla tamamladıktan sonra 31 Temmuz 2019 tarihinde doktor unvanını aldı. Rektörümüz Prof.Dr.Hazim Tamer DODURKA , Rektör Yardımcılarımız ,akademik personelimiz ve tabiki öğrencilerimizin dinlediği derste,  hocamıza değerli sunumu için  teşekkür ediyor, akademik hayatında başarılar diliyoruz. Yolu daima bilimle aydınlansın.