Doç. Dr. Ali Denizli Türkiye Karate Federasyonu’ nun onursal milli hakem listesine girmiştir.

07 Oca 2020 Salı 14:13

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ali Denizli Türkiye Karate Federasyonu’nun onursal milli hakem listesine girmiştir.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Ali Denizli, Türkiye Karate Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Milli Hakemlik terfi sınavında 12nci sırada milli terfi alarak Türkiye Karate Federasyonu’nun onursal milli hakem listesine girmiştir.

Doç. Dr. Ali Denizli, 6 Ocak 2020 tarihinde WOW Otel İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen 3 ncü Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası esnasında yapılan Karate’nin iki ana dalı olan Kata ve Kumite dallarında ayrı ayrı Milli hakemlik nazari ve tatbiki sınavlarını kazanarak Türkiye Karate Milli hakemi olarak Karate Federasyonu’nda milli maçları yönetme hakkına sahip olmuştur.

Böylece Türkiye Karate Federasyonu tarihinde bu listeye girmeye hak kazanan ilk akademisyen olmuştur.