10 Kasım Atatürk'ü Anma Töreni

11 Kas 2021 Perşembe 12:00

Rektörümüz Prof. Dr. H. Tamer DODURKA ve öğrencilerimizin Atatürk Anıtına yürüyüşleri ile başlayan program anıta çelenk bırakılması ve  yine bir 10 Kasım’da saat 09:05’te  zamanın durması  ve  Ata’ya saygı duruşu yapıldı.

Üniversitede ; gerçekleşen programda da saygı duruşunun ardından ; gün boyu programlar devam etti. Rektör Prof. Dr. H. Tamer DODURKA’nın ; Atatürk’ü anlatan açılış konuşmasının ardından, Müzik Kulübü öğrencilerimiz tarafından Atatürk’ün sevdiği eserlerin seçildiği bir müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Ata’yı anma Töreni; Atatürk İlkeleri ve İnkılapları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali DENİZLİ tarafından  verilen “Atatürk’ü Anlamak” konulu konferansla devam etti. Konferans sonunda ; Mehmet Balcı Yerleşkesi sergi alanında "Atatürk Fotoğrafları " temalı sergi açılışı Rektörümüz Prof. Dr. H. Tamer DODURKA tarafından yapıldı. Gün boyu yoğun ilgi gören sergi , Atatürk Haftası süresince ziyaretçilere açık olacak.