Türkiye'de Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin Görev ve Yetkileri Konferansı Düzenlendi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Politika ve Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen Türkiye'de Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin Görev ve Yetkileri konferansı, Tekirdağ Merkez Valisi Enver Salihoğlu, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel konferansta gerçekleştirdiği sunumunda Türkiye'de Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin Görev ve Yetkileri hakkında tüm detayları katılımcılar ile paylaştı. Politika ve Düşünce Kulübü Başkanı İlknur Ülütaş, Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'e konferansa katılım ve katkılarından dolayı plaket takdiminde bulundu.

13 Mart 2018