Siyaset ve Liderlik Akademisi 5. Hafta

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen, Siyaset ve Liderlik Akademisi 5. hafta programında İstanbul Rumeli Üniversitesi İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Turan Yaman’ın modaretörlüğünde düzenlenen seminerde, Yeni Hükümet Modelinin Türkiye'ye Faydaları gündemi, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu tarafından paylaşıldı. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey, Mütevelli Heyet Üyesi Fatih Aktaş, Akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural tarafından İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Burhan Kuzu'ya seminere katılımlarından dolayı plaket takdim edildi.

17 Nisan 2018