MYO Aşçılık Programı Öğrencileri Üniversitemize 2 Ödül Kazandırdı

MYO Aşçılık Programı öğrencilerimiz, Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’nda 32 Grup içerisinden EN İYİ 2. Üniversite Ekibi seçildi. Yarışmada Üniversitemizi temsil eden Aşçılık Programı öğrencilerimizden 2. Grup Ekibi, Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması kategorisinde, Gümüş madalya kazanmıştır. 2. Grup öğrencilerimiz; Seyfi Ceylan, Sebahattin Köksöken, Başak Umar'ı başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında Üniversitemizi birinci grupta temsil eden, Aşçılık Programı öğrencilerimiz Üniversite Düzeyi Modern Türk Mutfağı Ekip Yarışması kategorisinde, bronz madalya kazanmıştır. 1. Grup öğrencilerimiz; Seyfi Ceylan, Utku Sezer, Büşra Nur Kuş'u başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

13 Mart 2018