Mühendislik ve Bilgisayar Programcılığı Öğrencileri NOKİA'ya Teknik Gezi Düzenledi

Dünya çapında hizmet veren ve AR-GE odaklı bir teknoloji firması olan NOKIA’ya Bilgisayar Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve Bilgisayar Programcılığı Öğrencileri ile akademisyenleri teknik bir gezi düzenledi. 24 Nisan 2018 tarihinde yapılan gezide kurum çalışanlarından endüstri mühendisi İbrahim GÖNEN, bilgisayar mühendisi Gürkan GÜLCAN, elektrik-elektronik mühendisleri Ezgi KÜŞÜM ve Volkan ÖZTÜRK NOKIA hakkında detaylı bilgiler verdi ve yapılan çalışmalardan bahsetti. Nokia'nın uluslararası alanda sunduğu telekominikasyon hizmetlerini, R&D çalışmalarını, sertifikasyon eğitimlerini yerinde öğrenmek öğrencilerimizi oldukça mutlu etti. Öğrencilerimiz bu gezi sayesinde, mezun olduklarında kendilerini neyin beklediğini önceden gözlemleme fırsatı yakalamış oldu. Teşekkürler NOKIA.

28 Mayıs 2018