İstanbul Rumeli Üniversitesi İslam Dünyası Sağlık Turizmi Konseyinde

Uluslararası İslam Dünyası Sağlık Turizmi Konseyi-MEDTİS 2018, 7 – 11 Kasım tarihleri arasında Antalya’da toplandı.Konseyde 56 İslam ülkesi bir araya geldi.

Organizasyona, Türkiye Sağlık Turizm Dernekleri Federasyonu, Uluslararası Antalya Sağlık Turizmi ve Eğitim Derneği, 400’ün üzerinde yabacı delege, kamu ve özel sağlık kuruluşları ve İstanbul Rumeli Üniversitesi katılım sağladı.

Konsey; İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksek Okulu Müdürü ve Türkiye Sağlık Turizmi Dernekleri Federasyonu Akademik Kurul Üyesi Prof.Dr. Oğuz Özyaral’ın moderatörlüğünde gerçekleştirildi.

Türkiye'yi sağlık turizmi alanında lider ülke konumuna getirecek adımlar atılması planlanan konseyde; ortak çalışma grupları oluşturmak için, yabancı ülkelerle işbirliği sürekliliği görüşüldü.

13 Kasım 2018