Geçmişten Günümüze Kudüs Gerçeği

İstanbul Rumeli Üniversitesi, TEDAY (Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu), Tekirdağ Kent Konseyi, TESUD (Türkiye Emekli Subaylar Derneği) tarafından düzenlenen, İstanbul Rumeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Özmen'in Konuşmacı olduğu “Geçmişten Günümüze Kudüs Gerçeği“ başlıklı konferans, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Konferansa, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Tekirdağ TESUD Başkanı Recep Yıldız, Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu Başkanı Şener Zeynel Saygın, Tekirdağ Muharip Gaziler Derneği Başkanı Ahmet Akıncı, Tekirdağ Müzesi Eski Müdürü Mehmet Akif Işın, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Mehmet Ali Işıkgör, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Tamer Dodurga, Namık Kemal Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Edebiyat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yaşar Şenler, Namık Kemal Üniversitesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Neşe Atik, Namık Kemal Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Boynukara ve Namık Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Banur Boynukara katılım gerçekleştirdi. İstanbul Rumeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Özmen'e gerçekleştirdiği sunum için TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa tarafından plaket takdim edildi.

13 Mart 2018