El Ele Yarınlara Kardeş Kurum Projesi

İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ve Silivri İlçe Milli Eğitim tarafından organize edilen "El Ele Yarınlara Kardeş Okul - Kardeş Kurum" projesi kapsamında hazırlanan proje protokolü Silivri Atatürk Anadolu Lisesi ve İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında imzalandı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Tamer Dodurka ve Silivri Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü Ali Volkan Nizamoğlu tarafından imzalanan protokol ile kurumlar arasında öğrenciler ile birlikte bilimsel ve akademik çalışmalar gerçekleştirmek ve öğrencilerin eğitim hayatlarını destekleyecek çalışmalar yapılması hedeflenmektedir.

İmza töreninde Silivri Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Ahmet Demir ve Rehber Öğretmeni Döne Gündoğdu da hazır bulundu.

29 Aralık 2018