Atatürk'ü Anma Konseri'ne Yoğun İlgi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Atatürkçü Düşünce Kulübü tarafından düzenlenen, Murat Aydın ve Mavi Ekran Rock Grubunun sahne aldığı Atatürk'ü Anma Konseri, Mehmet Balcı Yerleşkesi Akın Akkan Konferans salonunda gerçekleşirildi. Konsere, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mucip Gökçen, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Süleyman Özmen, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Tekirdağ Kent Konseyi Başkanı Dr. Ali Işıkgör, Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu Başkanı Şener Saygın, Tekirdağ Emekli Subaylar Derneği Başkanı Recep Yıldız ve Tekirdağ Milli Anayasa Hareketi İl Başkanı İlhan Ozan katılım gerçekleştirdi. Murat Aydın ve Mavi Ekran Rock Grubuna sergiledikleri performans için İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Aynural tarafından Mavi Ekran Rock Grubuna ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Dodurka tarafından Murat Aydın'a plaket takdim edildi.

13 Mart 2018