Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi Sosyal Sorumluluk Projesi

Proje kapsamında, 21.02.2019 ve 22.02.2019 tarihlerinde Grafik Tasarım Programı öğrencileri ve Abdullah Bilgingüllüoğlu Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi 'nde eğitim gören engelli öğrencilerle birlikte duvar boyama etkinliği gerçekleştirilmiştir.

21.02.2019 tarihinde daha önce siyaha boyanmış duvarların üzerine tebeşir ile eskiz çalışmaları yapılmış, 22.02.2019 tarihinde ise söz konusu özel eğitim merkezinin öğrencileriyle birlikte tebeşirle boyanmış eskizlerin üzerinden beyaza boyanmıştır. Bu proje ile üniversitemiz öğrencileri ve özel eğitim gören öğrencileri buluşturmak ve bu doğrultuda özel eğitimli öğrencilerin kendi okullarının duvarlarında abla ve ağabeyleri ile birlikte boyama yaparak kendilerine duydukları güveni artırmak amaçlanmıştır.

26 Mart 2019