2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni

İstanbul Rumeli Üniversitesi 2017 - 2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Rektörümüz Prof. Dr. Salih Aynural, Mütevelli Heyeti Başkanı ve Üyelerimizin ev sahipliğinde bölge protokolü ve ailelerinin yoğun katılımıyla Mehmet Balcı Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Rektörümüz Prof. Dr. Salih Aynural, Mütevelli Heyeti Başkanımız Hüseyin Afşin Balcı ve Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar Mezuniyet Töreni açılış konuşmaları ile mezuniyet törenine dair duygularını paylaştılar. Tören içinde Üniversite birincisi öğrencimiz Ebru Kaya'da duygu dolu konuşmasıyla tüm katılımcılara mezuniyet gururunu yaşattı. Mezuniyet Töreninde öğrencilerimizin mezuniyet belgelerinin takdimi, geçişi, mezuniyet yemini ve kep atma töreni ardından öğrencilerimizin yoğun katılımıyla Fatma Turgut konseri gerçekleştirildi.

26 Haziran 2018