Engelli Yaşamda Sağlık Sempozyumu

02 Haz 2022 Perşembe 10:00

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından ilk kez düzenlenen Öğrenci Sempozyumunda “Engelli Yaşamda Sağlık” konusu işlendi. Sempozyumun başkanlığını Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Çetin, Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Zeynep Güler Yenipınar ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Özden Baskan paylaştı. 3 oturumdan oluşan sempozyumda, Beslenme ve Diyetetik bölümünden Melike Mürselim, Yeşim Demirtaş, İlayda Türkoğlu, Doğanur Eroğlu, Beyza Turan, Elanur Aydın ve Şevval Uğur; Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümünden Alaattin Akgedik, Hülya Sıla Döndar, Ebru Bayyiğit, Berfin Nejla Sayılgan, Hıdır Akgün ve Ceyda Kurtoğlu Engelli Yaşam, Engelli Yaşamın Sorunları ve Engelsiz Yaşam üzerine sunumlarını gerçekleştirdi. Rumeli Üniversitesi öğrencisi Paralimpik Milli Yüzücü Ahmet Serdar Demir konuk olarak yer aldı.