Düşünce Kuruluşlarında Kariyer: İktisadi Kalkınma Vakfı

01 Ara 2022 Perşembe 09:37

Türkiye'nin köklü düşünce kuruluşlarından olan İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV)'nın Üniversitemizde Kariyer Planlaması dersi çerçevesinde düzenlemiş olduğu etkinlikte İKV Genel Sekreteri Doç. Dr. Çiğdem NAS sunum yapmış ve etkinliğin sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlanmıştır. Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler bölümleri öğrencilerinin yoğun katılım sağladığı etkinlikte Nas, İKV'nin kuruluş ve gelişim süreçlerini aktarmış ve kuruluşun hangi çalışma alanlarına odaklandığı, hangi şartlarda araştırmacı kabul ettiği, başvuracak kişilerde aranacak nitelikleri sıralamıştır. Etkinlik İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Mucip GÖKÇEN'in plaket takdimleri ve hatıra fotoğrafı çekimleriyle sona ermiştir.