Danamandıra Dönem Açılış Kampı (Geleneksel)

27 Eyl 2019 Cuma 12:47

Gezi Kamp ve Doğa Kulübü tarafından düzenlenen "Danamandıra Dönem Açılış Kampı (Geleneksel)" gerçekleştirilecektir.

Yer: Danamandıra

Tarih: 17 - 29 Eylül 2019

Sorumlu: Yusuf Yiğit
Cep: 05348936349

Not:
27-29 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan gezi, ilk başvuran 50 kişi ile gerçekleştirilecektir. *Kontenjan üniversite önünden kalkacak araç için belirtilmiştir. Etkinlik için kişi sınırlaması yoktur. Şahsi aracıyla ya da dolmuşla gelecekler katılım için etkinlik ücreti aynıdır. **Etkinlik alanı bölgesine Silivri Otogar'dan dolmuşla ulaşım mümkündür. .
> Otobüs üniversiteden 27 Eylül Cuma günü saat 16:00'de Üniversitemiz önünden kalkacaktır. .
> Etkinlik Silivri ilçe sınırlarında bulunan Danamandıra Tabiat Parkı'nda , kamp ateşi, tuvalet, elektrik, su olan güvenlikli bir alanda çadırlarda olacaktır.
> Etkinlik boyunca doğa ve spor aktiviteleri, atölyeler, ateşbaşı müzik dinletisi gerçekleştirilecektir.
> Gezi sonrasında 29 Eylül Pazar günü, saat 17:00'da otobüs üniversiteye dönüş yapacaktır.
> Yukarıda belirtilen; Gidiş-Dönüş Ulaşım, Gezilecek* Yeme-İçme, 27-28 Nisan Akşam yemeği, 28-29 Nisan kahvaltı olacaktır. + Ortalarda atıştırmalıklar paylaşılır.
* Kamp alanında, tecrübeli kişiler etkinlik esnasında her anlamda katılımcılara yardımcı olacaktır.
* Balık tutulacak, top oynanacak, ip atlanacak bla bla bla birçok aktiviteye açık olan alana gelirken eğlenceliklerinizi almayı unutmayın ;)
* Anlık hava durumu tahmini 25c güneşli ve rüzgarsızdır. Etkinlik yaklaştıkça storylerde hava tahminleri paylaşılacaktır.
yerler, Kahvaltı, Akşam Yemeği, Kamp Alanı Kullanımı Kişi Başı: 70 TL'dir.
* Kamp ekipmanlarının temini katılımcıya aittir.