Teknolojik Gelişmeler Işığında Kariyer Planlama ve İnşaat Mühendislerinin Sektörlerdeki Rolü

16 Kas 2021 Salı 07:14

İnşaat Mühendisliği Bölümü Kariyer Planlama Dersi kapsamında; 5. Hafta Programı için 18 Kasım 2021 Perşembe Saat 10:00-11:00 arasında UZEM Üzerinden Online olarak gerçekleştirilecektir.

Konuşmacılar:

Sabancı Holding İnsan Kaynakları Kariyer ve Performans Birimi'nden,
İnsan Kaynakları ve Kariyer Uzmanı Ege KURTULDU ve Kariyer Planlama Uzmanı İmalat Müh. Okan KÜÇÜKKAYIKÇI

Ege KURTULDU, Akçansa’da Satış-Pazarlama Fonksiyonu iş ortaklığı ve performans yönetim süreçlerinden sorumlu İK Uzmanı olarak çalışmaktadır. Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişikiler bölümünden mezun olmuştur. Fransa’da bir yıl Sicences Po Paris’te Erasmus+ değişim programına katılmış ve Strasbourg Üniversitesi’nde İnsan Hakları Hukuku konusunda eğitim almıştır. Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu Avrupa ve Orta Asya ofisinde stajını tamamladıktan sonra Akçansa’da Organizasyonel Gelişim departmanında Uzman Yardımcısı olarak profesyonel kariyerine başlamıştır.

Okan KÜÇÜKKAYIKÇI, İTÜ İmalat Mühendisliği mezunudur. Şimdiye kadar farklı firmalarda sırası ile Üretim Mühendisliği, Proses Kalite Mühendisliği, Saha Satış Sorumluluğu, İK Danışmanlığı ve İşe Alım&Yetenek Yönetimi Uzmanlığı görevlerini üstlenmiştir. Şu anda Akçansa firmasında İK Uzmanı ünvanı ile çalışmaktadır.