Spor Bilimleri Fakültesi 2020 - Özel Yetenek Sınavı

01 Tem 2020 Çarşamba 11:35

İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi Aşağıda Belirtilen Bölümler için Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alacaktır.

BAŞVURU İŞLEMLERİ

1. Adım : Sınav Başvuru işlemlerine başlamadan önce lütfen Sınav Kılavuzunu dikkatlice okuyunuz.

2. Adım : Başvuru Formunu doldurmadan önce online olarak sınav başvuru ücreti ödemeniz gerekmektedir. Ödeme yaptıktan sonra sistemin vereceği dekontu bir sonraki adımda yüklemeniz gerekeceğinden bilgisayarınıza kaydetmelisiniz. Not: Yetenek sınavına girecek olan öğrenci sanal pos ödeme ekranında açıklama alanına ad, soyad ve T.C. kimlik numarası yazmak zorundadır.

3. Adım : Bu adımda Sınav Başvuru Formunu doldurmanız ve sizden istenen belgelerini sisteme yüklemeniz gerekmektedir.

Not: Engelli adaylar başvuru için sbfsekreterlik@rumeli.edu.tr adresine mail atabilirler.

Öğrenci Alımı Yapılacak Bölümler:

• Antrenörlük Eğitimi Bölümü
  • Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölüm
  • Rekreasyon Bölümü
  • Spor Yöneticiliği Bölümü
  • Engelliler İçin Egzersiz ve Spor Bölümü

Online Kayıt Tarihleri:    1 Temmuz - 23 Temmuz 2020

Sınav Tarihi:    24 Temmuz - 27 Temmuz 2020

Sınav Yeri:    İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi İçerenköy Mah. Mezarlık Sok. No: 3 Ataşehir / İstanbul

(Kadıköy-Tavşantepe metro hattını kullanacak olanlar Bostancı durağında inip Çıkış 2’den ulaşım sağlayabilir.)

İletişim:    0212 866 01 01 / Dahili hatlar : 0136 / 0137