Kariyer İngilizcesi İçin İngilizce Seviye Tespit Sınavı

18 Eyl 2020 Cuma 09:10

İstanbul Rumeli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde yürütülen KARİYER İNGİLİZCESİ derslerini 2020-2021 eğitim öğretim döneminde almak isteyen Fakülte, MYO ve SHMYO öğrencileri, İngilizce seviyeleri CEFR’e göre B1 ve üzeri ise -devam ettikleri sınıf gözetilmeksizin 9 Ekim 2020 Cuma günü saat 14:00 da Silivri Mehmet Balcı Yerleşkesi’nde ÖRGÜN olarak yapılacak İngilizce Seviye Tespit Sınavı’na girebilirler.

Seviye Tespit Sınavı’nda başarılı olan öğrenciler bölümlerine uygun Kariyer İngilizcesi derslerini alabilirler. 9 Ekim 2020 ’da sınava girmek isteyen öğrenciler, 2 Ekim 2020 (7 Ekim’e kadar uzatılmıştır) saat 17:00 ’ye kadar Üniversitemizin Web sayfasında Sürekli Eğitim Merkezi’ne ait kısımda yayınlanan dilekçe ile online başvuru yapmalıdırlar. Online dilekçe ile başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmazlar. Sınav sonuçları belli olduktan sonra öğrencilerle iletişim kurulacak ve programlarına uygun saatte uzaktan eğitim ile Kariyer İngilizcesi dersleri verilecektir.

Başvurmak için TIKLAYINIZ.