İstanbul Rumeli Üniversitesi Lisansüstü Programları Mezuniyet Töreni

20 Haz 2019 Perşembe 08:16

MEZUNİYET TÖRENİ LİSANSÜSTÜ PROGRAMLARI İÇİN

İstanbul Rumeli Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü İş Sağlığı ve Güvenliği Programlarından 2018-2019 Güz Yarıyılı Sonunda ve 2018-2019 Bahar Yarıyılı Sonunda mezun olan öğrencilerimiz ile Sosyal Bilimler Enstitüsü Programlarından mezun olan öğrencilerimiz için 1 Temmuz 2019 Pazartesi Günü saat 18 00’de Üniversitemiz Mehmet Balcı Merkez Yerleşkesinde mezuniyet töreni yapılacaktır.

Lisansüstü Programlarından mezun öğrencilerimizin mezuniyet töreni ile ilgili hazırlıklar için enstitü sekreterliğine 0533 158 5576 numaralı cep telefonunu arayarak ya da mezun öğrenciler temsilciliği inalsadi@hotmail.com elektronik posta adresine mesaj göndererek bilgi vermeleri rica olunur.

Mezun öğrencilerimiz, cübbelerini önceden enstitü sekreterliğinden kiralayabilirler veya satın alabilirler.