Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Sonuçları

05 May 2021 Çarşamba 13:28

Değerli Öğrencilerimiz,

60'tan fazla öğrencimizin Yabancı Dil Sınavına girmeye hak kazandığı Erasmus seçim süreci tamamlanmıştır. Kazananlar, tercihlerine göre ekteki PDF'de paylaşılmış olup sekiz lisans bölümümüzden 22 öğrencimiz asil olarak öğrenim ve staj hareketliliği hakkı elde etmiştir.

Mevcut salgından ötürü 2021-2022 Bahar Dönemi için öngörülen hareketlilikler, talep eden öğrencilerimiz için 2021-2022 Güz Dönemi'nde de yapılabilecektir. Hak kazanan öğrencilerimizin bu durumu değerlendirmeleri ve Ramazan Bayramı'ndan tarihi duyurulacak olan Bölüm/Program Erasmus Koordinatörleri'nin de katılım sağlayacağı ve asil kazananların bilgilendirileceği çevrimiçi (online) toplantıya katılım sağlamaları önem arz etmektedir.

PDF olarak Kazananlar Listesi