DGS TERCİH BAŞVURULARI BAŞLADI.

22 Ağu 2019 Perşembe 08:03

Meslek yüksekokulları ile açık öğretim ön lisans programlarından mezun olan başarılı öğrencilerin lisans programlarına yerleştirme işlemleri DGS başvuruları başladı.

Tercih işlemleri 21-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında olacaktır. Adaylar, tercihlerini bireysel olarak İnternet aracılığıyla elektronik ortamda yapacaklardır. Adayların yükseköğretim lisans programları tercihlerini yaparken, tercih süresince ÖSYM'nin internet adresinden yayımlanan Tablolardan yararlanmaları gerekmektedir.

Programa yerleşen adaylar için kayıt tarihleri ve kayıt adresleri ÖSYM tarafından ilan edilecektir.

Başvuru için TIKLAYINIZ

DGS ile öğrenci alan lisans programlarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

2018 DGS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin Sayısal Bilgiler için TIKLAYINIZ

2018 DGS Yerleştirme Sonuçlarına İlişkin En Küçük ve En Büyük Puanlar için TIKLAYINIZ