Covid-19 Pozitif Raporları için Sekreterlik Bilgileri

26 Kas 2021 Cuma 09:19

İstanbul Rumeli Üniversitesi  “Covid-19 Hastalığı ile Mücadele Koordinasyon Komisyonu” Coronavirus (COVID-19) salgını ile alakalı ulusal ve uluslararası gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam etmektedir. Komisyon olarak önceliğimiz yüz yüze eğitim sürecinin başladığı 2021-2022 Güz döneminde öğrencilerimizin, akademik ve idari personelimizin sağlığıdır. Yüz yüze yürütülen derslerde Covid-19 pozitif (+) tespiti durumunda E-nabız/E-devlet üzerinden aldığınız (barkodlu) belgeyi Fakülte/Yüksekokul sekreterlik birimlerine iletiniz. Sekreterlik mail adresleri aşağıda belirtilmiştir.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu/Yüksekokul Sekreteri: Seçil GÖKSU - [email protected]

Meslek Yüksekokulu/Yüksekokul Sekreteri: Mevlüt KAYNAR - [email protected]

İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi/Fakülte Sekreteri: Merve YÜKSEL - [email protected]

Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi/Fakülte Sekreteri: Umut KARATEPE - [email protected]