2018-2019 Akademik yılı yabancı Uyruklu Öğrenciler için Başvurular Başlamıştır

2018-2019 Akademik yılı yabancı uyruklu öğrencilerimiz için başvurular başlamıştır.

adaylar gereken evrakları e-posta (intoffice@rumeli.edu.tr) veya ONLİNE BAŞVURU yoluyla üniversitemize iletebilirler.

Kontenjanlar ve eğitim ücretleri için TIKLAYINIZ.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN EVRAKLAR:

1. Lise Diplomasının Kopyası (Başvuru tarihinde mezuniyet aşamasında olan öğrenciler, okullarından alacakları öğrenim durum belgesi veya geçici mezuniyet belgesi ile de başvuru yapabilirler.)
  2. Resmi Not Belgesi (Transkript) Kopyası: Adayların lisede aldıkları dersleri ve notlarını gösterir resmi not belgesi.
  3. Ulusal-Uluslararası Sınav Sonuç Belgesi: (Kabul ettiğimiz sınav ve diplomaların listesini "http://intoffice@rumeli.edu.tr/tr/Sayfalar" bölümünden kontrol edebilirsiniz.)
  4. Referans mektubu (varsa)
  5. *Vesikalık fotoğraf (1 adet)
  6. *Pasaportun kimlik bilgilerini gösteren sayfa

Bilgi almak için Rumeli üniversitesi uluslararası ilişkiler ofisi ile iletişime geçebilirsiniz