RUMELİ ÜNİVERSİTESİ DOĞA KOLEJİ ÖGRENCİLERİYLE BULUŞTU

İstanbul Rumeli Üniversitesi son zamanlarda gerçekleştirdikleri paneller ve sosyal projelerle adından bahsettirmeye devam ediyor.

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen Kartepe zirvesinde yer alan İstanbul Rumeli Üniversitesi başarılı panellere ve konferanslarla eğitim alanında öncü olmaya devam ediyor.

DOĞA KOLEJİ ÖGRENCİLERİNİN RUMELİ HAYRANLIĞI

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Rumeli Üniversitesi Öğretim Üyesi Süleyman Özmen Tekirdağ Doğa Koleji Öğrencileriyle bir araya geldi. Okulun konferans salonunda ‘’Atatürk ve Tarih Bilinci’’ Atatürk ne diyor? ‘’ zengin bir hatıralar mirası’’ diyor. ‘’sahip olunan mirasın muhafazası’’diyor. İşte bu ifadelerdeki ‘’miras’’ geniş anlamda ‘’tarihtir’’ geniş bir görsel sunumla Osmanlı döneminden Cumhuriyetin kuruluşuna kadar ki süreci anlatan Dr. Süleyman Özmen aynı zamanda Atatürk’ün tarihe iz bırakan çalışmalarını da anlattı. Panele katılan Tekirdağ Doğa Koleji öğrencileri Özmen’i hayranlıkla dinleyerek merak ettikleri soruları yönelttiler.

ÖĞRENCİLER İNTER AKTİF ŞEKİLDE PANELE KATILIM SAĞLADILAR.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Dr. Süleyman ÖZMEN’in hazırladığı sunum üzerinden soru cevaplı panelde, Tekirdağ Doğa Koleji öğrencileri hem bilgi birikimlerine katkı sağlayan Özmen, tarih bilgisi ve Atatürk sevgisi ile dolu öğrencileri görünce duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘’ Geçmişini bilmeyenin geleceği olmaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi siz gençlere işte bu yüzden emanet etti, sizler bizim geleceğimizin teminatısınız, biz eğitimciler sizleri geleceğe daha iyi hazırlayabilmek için sadece bilgi desteği ile yanınızda olmaya çalışıyoruz’’ dedi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi öğretim üyesi Dr. Süleyman ÖZMEN Tekirdağ Doğa Koleji öğrencileriyle bir araya geldiği panel sonrası hatıra fotoğrafları çektirerek kendi yazdığı kitaplardan hediye etti.

20 Kasım 2018