Rektör Dodurka'ya Nezaket Ziyareti

Tekirdağ Dayanışma ve Düşünce Topluluğu Kurucuları Emekli Albay Zeynel Şener Saygın ve Salih Toker, Istanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. H.Tamer Dodurka'yı ziyaret etti.

Kuruculardan Saygın; İstanbul Rumeli Üniversitesi yeni dönemdeki atılım ve gayretlerini takdir ettiklerini belirterek bu temponun üniversiteye ve Tekirdağ bölgesine çok şey kazandıracaklarını ifade ettiler.

Ziyarette ayrica üniversite ile ne tür işbirlikleri yürütülebileceği konusunda fikir ve tecrübe paylaşımında bulundular.

Konuklarını ağırlamaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Sayın Rektör Dodurka ise; Istanbul Rumeli Üniversitesi'nin sahip olduğu bilgi ve birikim ile geleceğe yönelik daha sağlam adımlar attiğinı kaydetti.

27 Aralık 2018