İSTANBUL RUMELİ ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİ SAĞLIKTA BİLGİ VE BELGE SEMPOZYUMU’NA KATILDI

İstanbul Rumeli Üniversite öğrenciler için düzenlediği etkinliklerle öğrencilere deneyim sağlıyor. 22-23 Kasım tarihlerinde Bezmialem Vakıf Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 1. Sağlıkta Bilgi ve Belge Yönetimi Sempozyumu’na İstanbul Rumeli Üniversitesi Tıbbi Dökümantasyon ve Sekreterlik Programı öğrencileri katılımı ile gerçekleşti. Anadolu Üniversiteleri Derneği, SHMYO Öğretim Görevlisi Nisa Öz ve Öğretim Görevlisi Halil Demir’in iş birliğiyle düzenlenen programda Öğretim Görevlisi Emel Balcı’da öğrencilerle birlikte sempozyuma katıldı. Birçok farklı ülkeden ve ilden akademisyenlerin katılım gösterdiği etkinlikte, öğrencilere katılım sertifikası verildi.

30 Kasım 2018