İstanbul Rumeli Üniversitesi “Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası”nda

İstanbul Rumeli Üniversitesi, sporun ve sporcunun her zaman en büyük destekçisi olduğunu bir kez daha gösterdi. Antalya’da 12-21 Ekim 2018 tarihleri arasında  “Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası” “World Armwrestling Championship” gerçekleşti. Üniversitemizin destekleyicisi olduğu sporcumuz Sayın Engin Terzi, kendi sikletinde iki alanda Dünya Şampiyonu olmakla birlikte, dalında madalya, sertifika ve kupalar alarak, üniversitemizi başarıyla temsil etmenin gururunu yaşadı. Üniversitemiz adına bu organizasyona, Spor Organizasyon danışmanımız, Milli Takım Başantrenörü Sayın Özhan Akın, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Oğuz Özyaral ve spor ekibimiz katılım gösterdi. İstanbul Rumeli Üniversitesi olarak dereceye giren tüm sporcularımızı kutlar, başarılarının devamını dileriz. İstanbul Rumeli Üniversitesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği “ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim” mottosuna tam uyarak sporun ve sporcunun yanında olmaya devam edecektir.

25 Ekim 2018