Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Önlük Giyme Töreni Gerçekleştirildi

İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü 1. Sınıf öğrencileri önlük giyme töreni gerçekleşti.

Tören, İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Mucip GÖKÇEN, Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Hazım Tamer DODURKA, Genel Sekreter V. Muhammet Suad UZUN, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Oğuz ÖZYARAL, öğretim üyelerimiz, öğrenci ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Törende konuşma yapan Rektörümüz Prof.Dr.Ahmet Mucip GÖKÇEN; Sağlık Bilimleri Yüksekokulu’nun tarihinden ve hedeflerinden bahsetti.

Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Müdürü Prof.Dr.Oğuz ÖZYARAL konuşmasında; “Kıymetli anneler ve babalar önce sizlere seslenmek istiyorum. Öncelikle sizleri tebrik ediyorum. Çok farklı zorluklarla çocuklarınızı bugünlere kadar yetiştirdiniz ve eğitimleri için hep desteklediniz. Emeklerinizin ne kadar çok olduğunu biliyoruz. Bundan böyle artık çocuklarınız bizlerin emanetidir. Onlar için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından öğrencilerimize öğretim üyelerimiz tarafından beyaz önlükleri giydirildi.

15 Kasım 2018