EĞİTİMDE İŞ BİRLİĞİ PROTOKLÜ İMZALANDI

Tek Rumeli TV ve İstanbul Rumeli Üniversitesi arasında Eğitimde İş Birliği Protokolü anlaşması gerçekleşti. Gerçekleşen protokol anlaşmasıyla, öğrencilerimiz medya alanında Tek Rumeli TV kanalında çeşitli eğitimlere katılacak. Geleceğin gazeteci, televizyoncu adayları olan öğrencilerimizin böylelikle kendilerini geliştirebilecekleri ve saha uygulamalarında aktif görev alabilecek olan öğrencilerimizin, mezun olduklarında işi bilen kişi olarak hayata atılmaları hedeflenmektedir.

Tek Rumeli TV stüdyosunda gerçekleşen protokol imza töreninde Sn. Rektörümüz Prof. Dr. Tamer DODURKA ve Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Bşk. Atilla BAYKAL arasında gerçekleşti. Prof. Dr. Tamer DODURKA protokol ile olan duygu ve düşüncelerini şu sözler ile dile getirdi; “İstanbul Rumeli Üniversitesi hızlı büyümekte olan dinamik bir üniversite, Rumeli ile olan bağlantımız geçmişimiz ve harita üzerinde kalmamakla beraber Balkan Ülkeleri ile çeşitli üniversitelerdeki ilişkilerimiz her geçen gün ilerlemektedir. Üniversite olarak ülke genelinde vasıflı, nitelikli ve kendilerini durmadan geliştirebilecekleri elemanlar yetiştirmeyi misyonumuz edindik. Bizimle aynı hedeflerde yer edinen Tek Rumeli TV ile bu anlaşmayı öğrencilerimiz adına imzalamaktan mutluluk duyuyorum”.

Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında İstanbul Rumeli Üniversitesi öğrencilerimiz, imzalanan protokol anlaşması ile gerekli eğitimlerini Tek Rumeli TV stüdyolarında alabilecekler. İmzalanan anlaşmada memnuniyet dileklerinden de bahseden Tek Rumeli TV Yönetim Kurulu Bşk. Atilla BAYKAL’da; her zaman topluma esaslı yayınların yapıldığı gibi bu bağlamda eğitime de sağlayacakları katkılarından dolayı memnuniyetini dile getirdi.

25 Ocak 2019