Rumeli Üniversitesi Türkçe Hazırlık Kursları

Rumeli Üniversitesi Türkçe hazırlık kursları

Rumeli Üniversitesi yabancı öğrenciler için Türkçe hazırlık kursları düzenlemektedir. Yeni dönem kurslarımız 20 Kasım 2018 tarihinde başlayacaktır.

Kurslarımız toplam 100 ders saati olarak verilecektir. İletişim amaçlı dil öğreniminin desteklendiği programımız, Avrupa Ortak Metni standartlarına uygun olarak 4 dil yetisini (okuma, yazma, dinleme, konuşma) geliştirmeye yönelik hazırlanmaktadır.

Programın Amacı:

Öğrencilerin her dil seviyesinde öğrendikleri dilsel içeriği(dilbilgisi, kelime bilgisi vb) dört beceride (dinleme, konuşma, yazma ve okuma) kullanmaları amaçlanmaktadır. Derslerimizde, yöntem kitabının yanı sıra, görsel ve işitsel ders materyalleri de kullanılmaktadır.

Önemli Bilgiler (Important Information)

1. Bir kurun başlaması için en az 10 kişinin kayıt yaptırması gerekmektedir.
  2. Kurslara kayıt yaptıran öğrenciler için ikamet izni almaları için mektup verilmektedir.
  3. Yurt dışından kursa katılmak isteyenler için davet mektubu göndermiyoruz.
  4. Kurslar Rumeli üniversitesi Sürekli eğitim merkezi bünyesinde (MERTER YERLEŞKESİNDE) yapılacaktır.
  5. Kurslar hafta içi Salı ve Çarşamba günleri saat 16-18 arasında yapılacaktır.

Ön Kayıt İçin İletişim:

Program Koordinatörü