2018 - 2019 Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği

ERASMUS+ ÖĞRENCİ HAREKETLİLİĞİ İLANI

Başvuru Başlangıç Tarihi: 4 Kasım 2018

Başvuru Bitiş Tarihi: 19 Kasım 2018

Erasmus+ Değişim Programı dâhilinde Üniversitemiz 2018-2019 akademik yılının Bahar döneminde yurtdışı yükseköğretim kurumlarına öğrenci gönderecektir.

Kimler başvurabilir?

İlanda belirtilen dönem için çeşitli sayılarda öğrencilerin yurtdışına gönderilmesi öngörülmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen lisans öğrencileri en az 2.20 genel not ortalamasına ve yüksek lisans öğrencileri de 2.50 yüksek lisans ortalamasına sahip olmak zorundadır.

Başvuru şartları arasında yeterli düzeyde İngilizce bilgisine sahip olmak da bulunmaktadır. Bu gayeyle Üniversitemiz bünyesinde bir İngilizce dil sınavı yapılacak ve tarihi ilan edilecektir. Buna ek olarak YDS, YÖKDİL, ÜDS veya KPDS gibi ulusal sınavlardan veya diğer uluslar arası sınavlardan yeterli puanı almış öğrenciler dil şartını sağlamış olur.

Kontenjanlar - 2018-2019 Bahar Dönemi için

Universidade de Beira Interior - Covilha - Portekiz:

Universitatea din Oradea - Oradea, Romanya:

Guarda Polytechnic – Guarda, Portekiz

SSML Unicollege – Mantua, İtalya

Başvuruda Gereken Belge ve Formlar

Erasmus+ Öğrenci Hareketliliği Bilgilendirme Semineri 5 Kasım 2018, saat: 14:00, 1. Kat Amfide gerçekleştirilecektir.

03 Kasım 2018