İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Silivri TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi 12. sınıf öğrencileri, rehber öğretmenleri Zehra Pelin Girgin ve Yakup Tümer eşliğinde üniversitemizi ziyaret ettiler.

Üniversitemizin Psikolojik Danışmanı Bahar Turgut, öğrencilere üniversitemizin akademik ve sosyal imkanları hakkında bilgiler verdi. Yeni açılacak olan bölüm ve programlarımız ile şuan da aktif olan bölüm ve programlar hakkında da bilgi veren Psikolojik Danışman Bahar Turgut, öğrencilerin tüm sorularını yanıtladı.

Geçen sene TOKİ Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden mezun olan Bilgisayar Programcılığı Programı öğrencimiz Melih Günlükçü, üniversitemizde aldığı eğitim hakkında bu yıl mezun olacak lise 12. sınıf öğrencilerine bilgi verdi.

Laboratuvar Sorumlusu Emine Tetik eşliğinde üniversitemizin tüm laboratuvarları gezildikten sonra, Kurumsal İletişim Personeli Leyla Yanık öğrencilere kütüphane, yemekhane, derslikler ve oyun alanlarını da gezdirerek bilgiler verdi.

Tanıtımın sonunda Kurumsal İletişim Personeli Evren Doruk tarafından öğrencilere tanıtım materyallerimiz hediye edildi.