İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

Haberler

Silivri Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Üniversitemizi Ziyaret Etti.

Silivri ilçesinde yer alan liselere yönelik yaptığımız tanıtım çalışmaları kapsamında Necip Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12.sınıf öğrencileri rehber öğretmenleri ile birlikte üniversitemizi ziyaret etti.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Demet Şentürk üniversitemizin akademik ve sosyal olanakları hakkında bilgi verirken, Bilgisayar Programcılığı Programı Öğretim Görevlisi Fatih Arıkan ise Bilgisayar Programcılığı programını ve mesleğe dair bilgilerini öğrencilerle paylaştı. Öğrenciler merak ettikleri konular hakkında sorularını Öğretim Görevlisi Fatih Arıkan'a yönelttikten sonra, Bilgisayar Laboratuvarında Öğretim Görevlisi Gülçin Ersöz tarafından işlenen derse katıldılar.

Dersten sonra öğrencilere üniversitemizin tüm laboratuvarları Laboratuvar Sorumlusu Emine Tetik tarafından gezdirildikten sonra, kütüphane, yemekhane, spor salonu ve kafeterya kısmı da öğrencilere gösterildi.

Tanıtımın sonunda öğrencilere Kurumsal İletişim Personeli Evren Doruk tarafından tanıtım materyalleri hediye edildi.