İstanbul Rumeli Üniversitesi

Geleceğinize imzamızı atıyoruz

Enerji Tasarrufu Geleceğe Mirastır Konferansı

Enerji Tasarrufu Geleceğe Mirastır

İstanbul Rumeli Üniversitesi ve Silivri Belediyesi ortaklaşa düzenlediği "Enerji Tasarrufu Geleceğe Mirastır" konulu konferansta enerji tasarrufunun önemine değindi.

Silivri Yaşar Kemal Sergi Salonu'nda gerçekleşen konferansa İstanbul Rumeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlyas Erdal Kerey, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral, Sağlık, Kültür Spor Daire Başkan Vekili Demet Şentürk, Kurumsal İletişim Koordinatörü Bahar Köseoğlu, Silivri Kent Konseyi üyeleri ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Rektör Yardımcısı ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Kerey "Enerji ve Kömür" konulu konuşmasında, geçmişten bugüne var olan enerji kaynaklarından ve onları nasıl kullandığımızdan bahsetti.

"4G ve Enerji" konusunda konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Oğuz Özyaral ise çevreyi ve enerjiyi yanlış kullandığımız için ekosistemin bozulduğunu ve bunun için 4G'nin yani "Geri Dönüştür, Geri Kullan, Gerile ve Geri Çevir"in öneminin çok büyük olduğunu belirtti.